Инна (bambik) wrote,
Инна
bambik

עגת גזר

Собираюсь печь, запишу сюда для удобства



המרכיבים:

 

150 גרם סוכר דמררה

150 מ"ל שמן קנולה

3 ביצים גדולות טרופות קל

1 גזר גדול = 140 גרם קלוף ומגורד דק

100 גרם צימוקים חלוטים

גרידה/זסט מתפוז שלם

175 גרם קמח רגיל

1 כפית אבקת אפיה

1 כפית סודה לשתייה

1 כפית קינמון (אפשרי גם מעט מוסקט טחון)

--

תבנית ריבועית 22 ס"מ

 

אופן ההכנה:

לחמם תנור/טוסטר אובן לחום בינוני 180 מעלות. לשמן ולקמח את תבנית האפייה.

בקערה גדולה לערבב: סוכר,שמן, ביצים.

להוסיף: גזר, צימוקים וקליפת תפוז.

בנפרד לנפות קמח עם חומרי התפחה.להוסיף לקמח את התבלינים.

להוסיף את תערובת הקמח לקערה השנייה . לערבב קלות.

לצקת לתבנית , ליישר. לאפות 20-25 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.



отсюда



Перепутала с другим рецептом, по ошибке положила 4 морковки.
Еще добавила орехи. Мука, конечно, Левина.



Tags: без глютена, кулинария, кулинария - выпечка
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 1 comment